Sonesamling jenter født i 2004 eller tidligere

Akershus Ishockeykrets

Invitasjon til Jentehockeysamling

27. november kl. 18.00 i Jessheim Ishall

– Vi satser på Jentehockey– gjør du?

Hei jentehockeyspillere født 2004 eller tidligere, ledere og foreldre

Vi håper dere har en god start på og nyter hockeysesongen, og så håper vi dere har tid og lyst til å delta på jentehockeysamling 27. november med start fra kl. 18.00 i Jessheim Ishall.

Målsetting:

I AIHK har vi som mål å legge til rette for klubbene i Kretsen skal rekruttere, motivere, utvikle og beholde jente- og damehockeyspillere. Vi vil fortsette samarbeidet med klubbene slik at hockeyjentene skal kunne trives og utvikles i et jentehockeymiljø som vi er sikre på at er nødvendig for å kunne nå den nevnte målsettingen.

Vi er sikre på at treninger og kamper bare for jenter er utviklende og positivt både for de med erfaring og de som er nye i den fantastiske idretten vår. Vi ser at de jentene som trener og spiller sammen med andre jenter er best både på lagspill, spilleforståelse og spillevner og vi ønsker flest mulig jenter på våre aktiviteter og i idretten vår.

Vi ønsker å legge til rette for at jentene skal få gode treningsmuligheter og kunne utvikle seg sammen. De som er relativt ferske vil utvikle sine basisferdigheter og de som er mer erfarne vil få anledning til å videreutvikle sin spisskompetanse enten det er som back, ving eller senter. Vi har også et sterkt ønske om og vil legge til rette for at de spillerne som har lang erfaring skal kunne ta en lederrolle både på og utenfor isen.

For å få til dette ønsker vi innspill fra både spillere, ledere og foresatte.

Husk at alle spillere må ha lisens (ordnes gjennom moderklubbenes lisensansvarlig).

Spillere opp til 12 år registreres med kr 0,00.

Lisensene er meget viktige da den er spillerforsikringen og antall lisensierte spillere er grunnlaget for støtte og satsing så jo flere jenter som spiller og er lisensierte jo sterkere står vi. Ta gjerne med en venninne eller tre på treningene, men sørg for at også disse er lisensierte/forsikret.

Dersom du/dere er usikker på dette og ikke kan finne informasjon i egen klubb, ta kontakt med Ishockeyforbundet:

Påmelding innen 20. november 2014 til: Jente- og damehockey ansvarlig AIHK Georg Smefjell via e-post: georg.smefjell@dnvgl.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *