Category: Kretslag jenter

Akershus Ishockeykrets inviterer til SESONGSTART FOR ALLE JENTER FØDT

2005 – 2009. Se vedlagte invitasjon:  Oppstart jenter

Jentehockey utstyr

 

 

 

Kretslag Jenter tok en velfortjent bronsemedalje i denne helgens mesterskap i Stavanger. Vi gratulerer spillerne med innsatsen og resultatene. Jentene har kommet langt med sine ferdigheter og det er fortsatt mye å hente i dette laget. Vi satser videre og kan neste år også ha med spillere født 2004 så her er det bare å satse. Kretslag jenter

Norges Ishockeyforbund arrangerer årlig en mesterskapsturnering for Kretslag. I år avholdes turneringen for Kretslag Jenter  i Stavanger fra 29. januar til 31. januar. Mesterskapet er en viktig representasjonsoppgave for spillere i Ishockeykretsene og det er den viktigste arenaen for spillere til å vise sine ferdigheter i, i forhold til videre sportslig satsing både i klubber og i forhold til landslag.

I år er Kretslaget et samarbeid mellom kretsene Akershus, Hedmark og Oppland og Østfold og de som er tatt ut på laget er:

Spillere:

Ellen Elisabeth Andersen – Østfold

Henriette Behn – Akershus

Marthe P. Brunvold – Hedmark og Oppland

Nora Christophersen – Akershus

Helene Rygge Fimreite – Akershus

Emma Granholt – Østfold

Maia Hagen – Hedmark og Oppland

Madline Sofie Hauslo – Østfold

Mia Christine Isdahl – Akershus

Karen Jensen – Akershus

Maria Kristiansen – Akershus

Eline Marie Lervik – Østfold

Silje Markussen – Østfold

Nora Torp Myrvang – Akershus

Else Eike Nordskog – Østfold

Michelle Oberste – Østfold

Hanna Olsen – Hedmark og Oppland

Anja Elisabeth Øberg Petersen – Østfold

Guro Smefjell – Akershus

Thea Josefine Svarød – Østfold

Elisabeth Welde – Akershus

Therese Wesstad – Akershus

 

Støtteapparat:

Rune Svendsen (Trener)

Stine Rebecka Sagevik Eide (Ass. Trener)

 

Georg Smefjell (Lagleder)

Karin B. Brunvold (Ass. Lagleder)

Jenny Karlstad-Solberg (Ass. Lagleder)

 

Asgeir Sand (Materialforvalter)

Erik Karlstad-Solberg (Materialforvalter)

lagbilde2016

Akershus Ishockeykrets

Invitasjon til Jentehockeysamling

27. november kl. 18.00 i Jessheim Ishall

– Vi satser på Jentehockey– gjør du?

Hei jentehockeyspillere født 2004 eller tidligere, ledere og foreldre

Vi håper dere har en god start på og nyter hockeysesongen, og så håper vi dere har tid og lyst til å delta på jentehockeysamling 27. november med start fra kl. 18.00 i Jessheim Ishall.

Målsetting:

I AIHK har vi som mål å legge til rette for klubbene i Kretsen skal rekruttere, motivere, utvikle og beholde jente- og damehockeyspillere. Vi vil fortsette samarbeidet med klubbene slik at hockeyjentene skal kunne trives og utvikles i et jentehockeymiljø som vi er sikre på at er nødvendig for å kunne nå den nevnte målsettingen.

Vi er sikre på at treninger og kamper bare for jenter er utviklende og positivt både for de med erfaring og de som er nye i den fantastiske idretten vår. Vi ser at de jentene som trener og spiller sammen med andre jenter er best både på lagspill, spilleforståelse og spillevner og vi ønsker flest mulig jenter på våre aktiviteter og i idretten vår.

Vi ønsker å legge til rette for at jentene skal få gode treningsmuligheter og kunne utvikle seg sammen. De som er relativt ferske vil utvikle sine basisferdigheter og de som er mer erfarne vil få anledning til å videreutvikle sin spisskompetanse enten det er som back, ving eller senter. Vi har også et sterkt ønske om og vil legge til rette for at de spillerne som har lang erfaring skal kunne ta en lederrolle både på og utenfor isen.

For å få til dette ønsker vi innspill fra både spillere, ledere og foresatte.

Husk at alle spillere må ha lisens (ordnes gjennom moderklubbenes lisensansvarlig).

Spillere opp til 12 år registreres med kr 0,00.

Lisensene er meget viktige da den er spillerforsikringen og antall lisensierte spillere er grunnlaget for støtte og satsing så jo flere jenter som spiller og er lisensierte jo sterkere står vi. Ta gjerne med en venninne eller tre på treningene, men sørg for at også disse er lisensierte/forsikret.

Dersom du/dere er usikker på dette og ikke kan finne informasjon i egen klubb, ta kontakt med Ishockeyforbundet:

Påmelding innen 20. november 2014 til: Jente- og damehockey ansvarlig AIHK Georg Smefjell via e-post: georg.smefjell@dnvgl.com