Informasjon til alle klubbledere, foresatte og jentehockeyspillere (født 2001 – 2006)

Norges Ishockeyforbund vil også sesongen 2016- 2017 arrangere serieturneringer for jentehockeyspillere. Som forrige sesong vil turneringene bli gjennomført med to aldersklasser. Denne sesongen er aldersklassene:
Jenter født f.o.m. 2004 t.o.m. 2006 og Jenter født f.o.m. 2001 t.o.m. 2003

Merk at det denne sesongen ikke er lagt inn noen begrensninger i forhold til om jentene har spilt eller skal spille i andre serier (Eliteserien) så her er alle velkomne.

Vårt mål om å rekruttere, motivere, utvikle og beholde flest mulig jenter, lengst mulig og mest mulig lokalt står ved lag, og som en del av dette vil vi stille med minst et lag i hver av de nevnte aldersklassene. Det er ingen krav til ferdigheter, men spillerne må ha nødvendig utstyr og ha løst lisens (som også er forsikringen for jentene).

Den første turneringen er på Ringerike 9. – 11. september og vi håper å få med flest mulig jenter på dette tiltaket.
Vi ber om at de som vil delta om å gi beskjed om dette (med navn, alder på og kontaktinformasjon til spiller) innen 22. august:

– Jenter født f.o.m. 2004 t.o.m. 2006 til Synne Jeppsson:  synne.jeppsson@gmail.com

 – Jenter født f.o.m. 2001 t.o.m. 2003 til Stig Englund: stig.englund@ullis.no

Slik vi forstår Forbundet vil det denne sesongen være større fleksibilitet for å la jentene spille opp eller ned avhengig av ferdighetsnivå og mulighetene for å stille lag. Vi ber dere indikere om deres ønsker å spille opp eller ned og i så fall legge ved en forklaring

 

Med vennlig hilsen AIHK
Georg Smefjell
Jente- og damehockeyansvarlig

 

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *